Groningen houdt Schreuders langer bij de club

Groningen slaat cruciale slag en houdt kind van de club langer binnenboord

7 augustus om 09:42

FC Groningen heeft de contractverlenging van Jorg Schreuders aangekondigd. De promovendus vreesde voor een vertrek van het toptalent, maar hij blijft toch langer aan voor de club.

Groningen wilde al lange tijd verlengen met Schreuders, maar de gesprekken liepen eerder nog op niets uit. Nu is het toch gelukt om het jeugdexponent tot 2027 vast te leggen. Schreuders kende afgelopen seizoen zijn doorbraak in de Keuken Kampioen Divisie. De centrale middenvelder deed in 39 officiële wedstrijden mee en daarin kwam hij vijf keer tot scoren. 

Schreuders laat in een reactie nogmaals weten dat hij nooit wilde vertrekken bij Groningen. "Het was voor mij vanaf het begin duidelijk: mijn idee was om bij FC Groningen te blijven. En al het moois dat bloeit, heeft soms wat tijd nodig. Nu alles rond is, wil ik graag met het team en de supporters van de club nieuwe mooie momenten en herinneringen gaan maken. Ik ben heel benieuwd hoe we het op het hoogste niveau gaan doen en hoe we ons presenteren in de Eredivisie. Ik kijk daar enorm naar uit."