'Van Aanholt wil 'heel graag' terug naar PSV'

'33-jarige back wil 'heel graag' terug naar PSV, Stewart houdt boot nog even af'

7 augustus om 07:00
Laatste update: 7 augustus om 09:02

Patrick van Aanholt zou 'heel graag' terug willen keren bij PSV, maar wordt door Earnest Stewart voorlopig aan het lijntje gehouden. De technisch directeur van de Eindhovenaren zou liever willen wachten op 'een naam waar hij alle vertrouwen in heeft'. 

Dat meldt het Eindhovens Dagblad, dat een beeld schetst van de transfersituatie van PSV. Naast Sepp van den Berg hoopt de regerend landskampioen nog op twee extra versterkingen. PSV zou daarbij niet overhaast te werk willen gaan en dus houdt het Van Aanholt, die zelf maar al te graag terug zou keren in Eindhoven, nog even in de wachtkamer. 

'Technisch directeur Earnest Stewart wil liever wachten op een naam waar hij alle vertrouwen in heeft, dan dat hij voor een twijfelgeval of een al eerder vertrokken speler wil gaan', klinkt het. 

Van Aanholt speelde in totaal 52 duels voor PSV. Het contract van de 33-jarige verdediger, die ook onder meer het shirt van Crystal Palace, Sunderland, Vitesse en Galatasaray droeg, liep begin deze zomer af. Sindsdien zit Van Aanholt zonder club. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!