PSV krijgt concurrentie van Wolfsburg om Van den Berg

'PSV krijgt nog meer Duitse concurrentie in strijd om gewilde Van den Berg'

6 augustus om 20:15

Aan belangstelling geen gebrek voor Sepp van den Berg. De 22-jarige verdediger staat hoog op het verlanglijstje van PSV, maar de Eindhovenaren krijgen concurrentie in de strijd om zijn handtekening. VfL Wolfsburg toont ook interesse in Van den Berg, meldt het Duitse Kicker.

Wolfsburg zou Van den Berg maar al te graag inlijven deze zomer. De Bundesliga club is naarstig op zoek naar versterkingen voor de achterhoede en is in die zoektocht uitgekomen bij Van den Berg. Bij Wolfsburg bestaan er grote twijfels over de toekomst van centrale verdediger Maxence Lacroix. De Fransman heeft aangegeven dat hij contract, dat over elf maanden afloopt, niet wil verlengen.

Van den Berg heeft een goede reputatie opgebouwd in Duitsland na uitleenperiodes bij Schalke 04 en FSV Mainz. Ook voor Wolfsburg is de twintig miljoen euro die Liverpool vraagt te gortig. Het is niet bekend hoeveel de Duitsers wél voor Van den Berg overhebben. Eerder werd Van den Berg ook al gelinkt aan een terugkeer naar FSV Mainz.

Van den Berg zou voor PSV de gedroomde kandidaat zijn om het centrum van de defensie te versterken. Maar zoals bekend gaan de Eindhovenaren niet akkoord met de vraagprijs van Liverpool. Van den Berg is op dit moment met Liverpool op trainingskamp in de Verenigde Staten, waardoor PSV nog geduld zal moeten hebben.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!