'Aan Schouten gelinkt PSG loopt Kimmich mis'

'Aan Schouten gelinkt PSG vangt bot bij Bayern-ster Kimmich'

6 augustus om 17:44

Joshua Kimmich ziet geen heil in een transfer naar Paris Saint-Germain. De Duitse international heeft een toenaderingspoging van de Franse kampioen afgewezen, meldt Sky Sport. Wat dat betekent voor Jerdy Schouten, zal moeten blijken.

De toekomst van Kimmich bij Bayern München is al enige tijd onzeker. De 29-jarige rechtsback annex middenvelder heeft nog maar een contract tot medio 2025 en Der Rekordmeister wil hem niet gratis de deur laten uitlopen, waardoor een transfer deze zomer tot de mogelijkheden behoorde. Kimmich heeft echter bedankt voor een overstap naar PSG, weet Sky. Sterker nog, hij voert inmiddels positieve gesprekken met de Duitse topclub over een nieuwe verbintenis.

PSG versterkte zich eerder al met het Portugese toptalent João Neves van Benfica, maar lijkt nog altijd rekening te houden met een vertrek van Manuel Ugarte naar Manchester United. De interesse in Kimmich kwam naar buiten, kort nadat duidelijk werd dat ook Schouten in beeld is in het Parc des Princes. Voorlopig lijkt PSV nog niet gerust te kunnen zijn op een langer verblijf van de Oranje-international.