EK-ster Nico Williams geeft hint over toekomst

EK-ster Nico Williams geeft hint over toekomst bij Athletic Bilbao

6 augustus om 12:10

Het heeft er steeds meer schijn van dat Nico Williams de interesse van FC Barcelona en Paris Saint-Germain naast zich neerlegt. De Spaanse EK-ster gaf dinsdag bij zijn terugkeer op het trainingsveld van Athletic Bilbao een hint over zijn toekomst.

Met name Barça maakt al maanden verwoed jacht op de 22-jarige vleugelflitser. De Catalanen willen net als PSG voldoen aan de transferclausule in zijn contract van 58 miljoen euro. Williams lijkt zich desondanks op te maken voor een nieuw seizoen in San Mamés. "Ik ben terug en kijk uit naar dit seizoen, vamos Athletic!", laat hij weten op de social media-kanalen van de Baskische club.

Ook steeds meer Spaanse media schrijven dat Williams de voorkeur geeft aan een langer verblijf bij Athletic, waar hij samenspeelt met broer Iñaki Williams. Barcelona schakelt ondertussen door naar Dani Olmo. Sportief directeur Deco is dinsdag in Duitsland om te onderhandelen met RB Leipzig. De 26-jarige aanvallende middenvelder keert zelf graag terug naar Camp Nou.