Traoré over basisplaats tegen Panathinaikos

Traoré over basisplaats tegen Panathinaikos: 'Voel me steeds wat beter'

6 augustus om 08:55
Laatste update: 7 augustus om 09:47

Ajax staat donderdag voor de belangrijke krachtmeting met Panathinaikos in de voorronde van de Europa League, maar Bertrand Traoré lijkt nog niet de hele wedstrijd in actie te kunnen komen. De 28-jarige Burkinees geeft aan dat hij nog wat stappen te zetten heeft.

"Mijn lichaam is goed, ik voel me goed", zegt Traoré tegen ESPN. "Ik begon laat aan de voorbereiding vanwege vakantie. Toen Ajax begon, was ik nog met vakantie. Ik ben nu een paar weken bezig. Ik voel me steeds wat beter, maar ik ben nog niet honderd procent fit om negentig minuten te spelen. Maar ik voel me goed en ik ben er klaar voor om het team te helpen", laat hij weten.

Traoré viel vorige week in de return tegen FK Vojvodina zo'n tien minuten voor tijd in. Francesco Farioli zal tegen de Griekse topclub hopen langer een beroep op de doelpuntenmaker te kunnen doen. De trainer van Ajax kan mogelijk ook weer beschikken over Steven Bergwijn en Brian Brobbey, al zullen ook zij nog geen negentig minuten kunnen spelen. In beide duels met Vojvodina bestond de aanval uit Christian Rasmussen, Chuba Akpom en Carlos Forbs.