Nottinham Forest gaat zich melden voor Gimenez

'Gimenez kan toch nog vertrekken: Premier League-club wordt spoedig concreet'

5 augustus om 23:47
Laatste update: 5 augustus om 23:56

Nottingham Forest gaat op korte termijn concreet worden voor Santiago Gimenez. Dat meldt 1908.nl. De Engelse ploeg wil een miljoenenbod doen bij Feyenoord, maar wat dat bedrag zal worden is nog niet bekend.

Het is ook niet bekend hoe Gimenez zelf tegenover de overstap staat. De spits ligt nog tot de zomer van 2027 vast in Rotterdam en dus kan Feyenoord een fors transferbedrag vragen. Via Nederlandse tussenpersonen zou Nottingham Forest de interesse kenbaar hebben gemaakt, maar Dennis te Kloese kan binnenkort ook een telefoontje van de Engelse club verwachten.

Gimenez eindigde vorig seizoen niet goed, maar in de Johan Cruijff Schaal maakte de Feyenoord-spits direct weer indruk. Hij scoorde twee keer en gaf een assist, waardoor de Rotterdammers uiteindelijk de eerste prijs pakten. In totaal speelde Gimenez 87 officiële duels voor Feyenoord. Daarin scoorde hij 51 keer en bereidde hij ook twaalf treffers voor.

Meerdere clubs werden al genoemd als mogelijke nieuwe bestemming voor Gimenez. Topclubs uit Engeland, Duitsland, Spanje en Italië passeerden al de revue, maar tot nu toe werd er nog geen ploeg echt concreet. Eerder werd ook een vraagprijs van om en nabij de veertig miljoen euro genoemd voor Gimenez. Feyenoord kocht Gimenez voor zes miljoen euro van het Mexicaanse Cruz Azul.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!