Atlético deed bod van 2,5 miljoen euro op Bijlow

'Spaanse topclub wilde Bijlow voor 2,5 miljoen euro overnemen van Feyenoord'

6 augustus om 07:05
Laatste update: 6 augustus om 07:05

Atlético Madrid heeft onlangs een bod van 2,5 miljoen euro uitgebracht op Justin Bijlow. Dat meldt Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. De Rotterdammers zijn niet op dit bod ingegaan.

Als de keeperskwestie bij Feyenoord wordt besproken laat Van der Kraan vallen dat er een bod van Atlético lag. "Een jaar geleden kostte bij 25 miljoen. Toen Manchester United kwam, weet je nog? Toen is dat niet doorgegaan. Nu komt Atlético Madrid met 2,5 miljoen euro. Dat is tien procent van dat bedrag. Daar laat Dennis te Kloese hem natuurlijk niet voor gaan. Ik vind ook dat hij veel meer waard is."

In de Johan Cruijff Schaal werd duidelijk dat Brian Priske dit seizoen voor Timon Wellenreuther gaat kiezen in plaats van Bijlow. Het jeugdproduct van de Rotterdammers zou daardoor in aanmerking kunnen komen voor een transfer, ziet ook Van der Kraan. "Welke club gaat welk bedrag betalen? En welke club komt er voor hem? In de Premier League kun je tweede keeper worden. Dan komt hij in een frisse nieuwe omgeving. Wat misschien best een keer goed voor hem is."

Atlético stond lange tijd in contact met Feyenoord, aangezien de Madrilenen David Hancko graag wilden halen. Die gesprekken lijken echter vast te zijn gelopen. Olympique Marseille zou zich dan weer hebben gemeld voor Timon Wellenreuther, maar door de keuze van Priske wil Feyenoord niet meer meewerken aan een transfer.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!