Manchester United komt met blessure-update Leny Yoro

Ten Hag krijgt blessure-update: 'Kijken ernaar uit hem over drie maanden te zien'

5 augustus om 20:57
Laatste update: 5 augustus om 21:02

Leny Yoro is succesvol geopereerd, meldt Manchester United maandagavond. De Fransman leek in het voorseizoen zwaar geblesseerd te zijn geraakt, maar kan inmiddels beginnen aan zijn herstel. Op de clubsite doen The Mancunians melding van wanneer Erik ten Hag zijn aankoop terug kan verwachten.

Manchester United nam Yoro deze zomer voor maar liefst 62 miljoen euro over van Lille. In zijn tweede optreden voor The Red Devils ging het direct mis: de jonge Fransman raakte geblesseerd in de verloren oefenwedstrijd met Arsenal (2-1). Ook Rasmus Hojlund viel destijds uit.

Yoro is inmiddels echter succesvol geopereerd, meldt United maandagavond via de eigen clubkanalen. Ook doen ze melding van de verwachte terugkomstdatum van de aanwinst. 'Yoro's revalidatie begint nu en we kijken ernaar uit om hem over ongeveer drie maanden terug te zien in de gym', schrijft de club op de website.

Begin november wordt Yoro dus terugverwacht in de fitness van de club. Tegen die tijd zal moeten blijken hoelang het duurt voordat de Fransman weer wedstrijdfit is.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!