Monaco doet eerste bod van tien miljoen op Teze

Romano onthult hoogte van eerste bod van Monaco op Teze en het antwoord van PSV

5 augustus om 20:12

PSV heeft een eerste voorstel van AS Monaco voor Jordan Teze binnen. Volgens Fabrizio Romano hebben de Monegasken tien miljoen euro inclusief bonussen geboden voor de verdediger.

Het zou het eerste bod zijn dat Monaco heeft uitgebracht op Teze. Romano denkt niet dat PSV onder de indruk zal zijn van het bod. Zijn verwachting is dat de Eindhovenaren dit eerste voorstel uit Monaco zullen afwijzen. De clubs blijven wel in gesprek en de kans lijkt daarom groot dat de Monegasken terug zullen komen met een tweede bod, als PSV de eerste daadwerkelijk afwijst.

Recentelijk kwam de interesse van Monaco voor Teze naar buiten. De Oranje-international zou de stap naar het prinsdom zelf wel zien zitten, ook omdat de club komend seizoen Champions League speelt. Teze heeft nog maar één jaar contract bij PSV, maar toch zetten de Eindhovenaren hoog in. De club verlangt een bedrag van om en nabij de vijftien miljoen euro voor Teze. 

Monaco zou Teze al een tijdje in de gaten houden, maar de club vond deze zomer dus een goed moment om concreet te worden. De verdediger had dit zelf ook niet verwacht, want nog niet zo heel lang geleden zei hij tegenover de pers dat hij PSV niet wilde gaan verlaten.