'Bod Marseille komt niet in buurt Ajax-vraagprijs'

'Eerste bod van Olympique Marseille komt niet in buurt van vraagprijs Ajax'

6 augustus om 07:45
Laatste update: 6 augustus om 07:45

Olympique Marseille heeft reeds een eerste bod neergelegd bij Ajax voor Gerónimo Rulli. Het Franse voorstel kwam echter niet in de buurt van de Amsterdamse vraagprijs, meldt De Telegraaf.

Fabrizio Romano pakte maandag uit met het nieuws dat Marseille zich bij Ajax heeft gemeld voor Rulli. De Telegraaf komt nu met meer details. Volgens de krant wil technisch directeur Alex Kroes het aankoopbedrag van de Argentijn terugverdienen. De Amsterdammers namen hem in januari 2023 voor acht miljoen euro over van Villarreal. Het Franse voorstel komt daar echter nog niet in de buurt.

Marseille weet immers ook dat Ajax dolgraag verlost wordt van het 'kapitale salaris' van Rulli. De 32-jarige doelman zou liefst vier miljoen euro per jaar verdienen in de Johan Cruijff Arena, stelt De Telegraaf. De Ligue 1-club speculeert dat Ajax daarom toch wel mee zal werken aan een vertrek. Het ambitieuze l'OM, dat zich al flink roerde op de transfermarkt, zat eerder nog achter Feyenoord-keeper Timon Wellenreuther aan. Hij bleek niet haalbaar.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!