'Sergi Roberto wacht op uitsluitsel' en traint bij Barça

'Sergi Roberto wacht op uitsluitsel': Ajax-target laat zich zien bij FC Barcelona

5 augustus om 16:32
Laatste update: 6 augustus om 19:49

Sergi Roberto houdt zijn conditie op peil bij FC Barcelona in afwachting van uitsluitsel over zijn toekomst. De 32-jarige rechtsback annex middenvelder geniet belangstelling van onder meer Ajax, maar het is ook niet uitgesloten dat hij alsnog bij de Catalanen blijft. Dat meldt Diario SPORT.

Het feit dat Roberto aan zijn fitheid werkt op het Ciutat Esportiva Joan Gamper wordt door de sportkrant een nieuw hoofdstun in de soapserie genoemd. Het contract van de elfvoudig Spaans international liep eind juni af en hij bereikte nog geen akkoord met Barça over een verlenging. Hij maakt daarom geen deel meer uit van de selectie van Hansi Flick, maar traint op eigen houtje bij de club.

Het valt SPORT wel op dat Roberto, afgelopen seizoen nog aanvoerder van Barça vanwege zijn staat van dienst, geen kleding van de La Liga-grootmacht draagt. De veelzijdige routinier wacht ondertussen af of er nog plek voor hem is in Barcelona. Ondertussen willen meerdere clubs hem maar wat graag inlijven, onder wie Ajax.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sergi Roberto (@sergiroberto)

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!