'Feyenoord praat met Wolves over Bueno'

'Feyenoord in gesprek met welwillende Premier League-club over huurdeal'

5 augustus om 09:42

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese heeft contact met Wolverhampton Wanderers over een mogelijke transfer van Hugo Bueno, meldt Voetbal International. De Spaanse wingback is in beeld als oplossing voor de personele problemen op de linkerflank.

Vorige week werd al duidelijk dat Feyenoord het oog heeft laten vallen op Bueno. Inmiddels is er ook daadwerkelijk contact met Wolves, weet VI. Vrijdagmiddag sprak Te Kloese met de Premier League-club, die openstaat voor een huurdeal.

Feyenoord hoopt de komst van Bueno deze week in orde te maken, klinkt het. De 21-jarige Spanjaard moet dienen als oplossing voor de personele problemen op de linkerflank, waar trainer Brian Priske het nog geruime tijd moet stellen zonder Quilindschy Hartman. Marcos López mag nog steeds vertrekken, terwijl de geblesseerde Gijs Smal wordt gezien als back-up.

'Hugo Bueno kwam uit de scoutingsrapporten naar voren als de ideale kandidaat', schrijft VI. 'Deze Spaanse wingback van Wolverhampton Wanderers past in het profiel, goede techniek, balvast, loopvermogen, misschien soms wat laconiek, maar daaraan kan worden gewerkt.' Bij Wolves maakte Bueno (21) al regelmatig minuten in de Premier League.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!