'Priske dwingt Bijlow bijna tot vertrek bij Feyenoord'

Priske kiest voor Wellenreuther en 'dwingt Bijlow bijna tot vertrek bij Feyenoord'

4 augustus om 17:10

De kans op een vertrek van Justin Bijlow bij Feyenoord is zondag een stuk groter geworden. Timon Wellenreuther krijgt de voorkeur onder de Rotterdamse lat, waardoor hij volgens Voetbal International 'bijna tot een vertrek wordt gedwongen'.

Wellenreuther staat tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal in het doel van Feyenoord, waardoor Bijlow op de bank zit en voorlopig geen wedstrijden zal keepen. Dat werkt een mogelijk vertrek van de 26-jarige doelman in de hand, één maand voor het verstrijken van de transferdeadline.

Het is de eerste keer in zijn carrière dat Bijlow op sportieve gronden is gepasseerd bij Feyenoord. 'De vraag is nu: kan hij dat opbrengen als iemand die gewend is te spelen en al zo veel wedstrijden heeft moeten toekijken door blessures?', schrijft VI, dat een transfer niet uitsluit. 'De keuze van trainer Priske voor Wellenreuther dwingt Bijlow bijna tot een vertrek bij Feyenoord.'

Het is geen geheim dat Bijlow er goed op staat in de Premier League en La Liga. Het Manchester United van Erik ten Hag was een jaar geleden zeer concreet, terwijl ook clubs als Liverpool en Arsenal met hem in verband zijn gebracht. Het contract van Bijlow in De Kuip loopt nog twee jaar door.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!