Speel de Lekker Man-special bij TOTO

PSV en Feyenoord rekenen op spitsen: De Jong en Gimenez moeten het verschil maken

4 augustus om 16:00

ADVERTORIAL - PSV en Feyenoord staan zondagavond tegenover elkaar in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Met Luuk de Jong en Santiago Gimenez hebben beide ploegen een spits in huis die weet wat er gevraagd wordt in grote wedstrijden. TOTO staat klaar met de Lekker Man-special en richt deze ditmaal op het spitsenduo!

Gimenez met bewijsdrang, De Jong wil vorm voortzetten

TOTO staat klaar met de Lekker Man-special: een verhoogde quotering voor een hoofdrol van Gimenez en De Jong! Schieten beide spelers op doel tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal? Dan pak je twee keer je inleg! Normaliter staat deze quotering op ongeveer 1.60. De LMS is beschikbaar voor alle huidige en nieuwe spelers en kent een maximale inleg van maar liefst €20!

Gimenez begon het vorige seizoen zeer sterk met Feyenoord en liep samen met Vangelis Pavlidis voor op de Coen Dillen-index, maar een vormdip bracht een einde aan de reeks van de Mexicaan: met 23 doelpunten draaide de spits vooralsnog een prima seizoen, maar Pavlidis en De Jong kwamen op 29 treffers te staan. Gimenez zal willen laten zien dat de interesse van onder meer Atlético Madrid niet is komen aanwaaien en moet daarom zijn ploeg op sleeptouw nemen tegen PSV.

Aan de kant van PSV heeft De Jong een topseizoen achter de rug. De spits nam afscheid van het Nederlands elftal om zich op de Eindhovense club te kunnen richten en deed dat met verve: met 29 doelpunten en vijftien assists werd de ervaren spits met afstand de MVP van de Eredivisie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust