Gravenberch vertelt over de eerste weken van Slot bij Liverpool

Gravenberch doet boekje open over eerste weken met Slot: 'Wil met me aan de slag'

3 augustus om 23:39

Ryan Gravenberch is blij met de komst van Arne Slot naar Liverpool. De middenvelder voelt steun van zijn nieuwe trainer en werkte tijdens de eerste weken van Slot bij Liverpool prettig met hem samen.

Gravenberch draait al enkele dagen volledig mee met de oefencampagne van Liverpool. Tijdens het vriendschappelijke duel met Arsenal zat de Nederlander weer bij de wedstrijdselectie. Tegen Manchester United hoopt Gravenberch zaterdagnacht weer voor het eerst minuten te maken.

"Ik heb een goede drie weken vakantie gehad en heb er met volle teugen van genoten. Door even niet met voetbal bezig te zijn geweest, voel ik me mentaal weer goed. Nu zijn we weer hier en hoop ik snel minuten te maken", vertelt Gravenberch aan de clubkanalen van Liverpool.

Met Slot zag Gravenberch na het EK en zijn vakantie een nieuw gezicht voor de groep. Hij vertelt over zijn eerste indruk van de nieuwe manager. "Het zijn hele goede eerste indrukken. Hij wil echt voetbal spelen en ook persoonlijk met me aan de slag. Ik ben blij dat hij hier is en dat we aan de slag kunnen."

Liverpool speelt zaterdagnacht, met Gravenberch in de selectie, tegen het Manchester United van Erik ten Hag. Om 01.45 uur Nederlandse tijd wordt er afgetrapt in de Verenigde Staten, waar beide ploegen op tour zijn.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!