Bij Unibet wedden op een goal van Luuk de Jong in strijd om Johan Cruijff Schaal

Feyenoord moet vrezen: waarom Luuk De Jong graag om de Johan Cruijff Schaal speelt

4 augustus om 13:00

ADVERTORIAL - PSV en Feyenoord nemen het zondagavond tegen elkaar op in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Dat doen de Eindhovenaren naar verwachting met aanvoerder Luuk de Jong, die het net afgelopen seizoen makkelijk wist te vinden. Unibet heeft een speciaal verhoogde odd rondom De Jong in petto, die wel vaker wist te scoren in wedstrijden om de Johan Cruijff Schaal.

De Jong en de Johan Cruijff Schaal

PSV heeft deze voorbereiding vijf tegenstanders getroffen. Daarin kwam De Jong vier wedstrijden in actie, maar scoren deed hij nog niet. Bovendien zou de spits afgelopen vrijdag aanschuiven voor de traditionele persconferentie, maar dat gebeurde niet. De Jong ontbrak wegens lichte ziekteklachten. 

De voortekenen lijken misschien niet zo goed voor De Jong, maar Peter Bosz verwacht geen problemen voor diens inzetbaarheid van zondag. Bovendien moet de aanwezigheid van een half fitte De Jong ook al de bibbers opleveren bij Feyenoord. In totaal won hij de prijs al zes keer en kwam drie keer tot scoren, wat hem gedeeld all-time topscorer van de Johan Cruijff Schaal maakt.

Nog geen account bij Unibet? Voor nieuwe spelers is er een speciale welkomstactie. Met een inzet van 1 euro pak je 50 euro wanneer er minimaal één goal valt in het duel om de Johan Cruijff Schaal.

De odd

Unibet speelt met een speciaal verhoogde odd in op een goal van De Jong tijdens de Johan Cruijff Schaal. Onder de noemer Uniboost Uitblinker is de odd die normaal gesproken op 2.35 staat, verhoogd naar 3.00. De weddenschap is voor zowel nieuwe als bestaande spelers van achttien jaar en ouder te spelen op de website van de bookmaker. De maximale inzet bedraagt 15 euro.

Klik hier om de Uitblinker rondom Luuk de Jong te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust