Janssen hield ook tijdens carrière van het avondleven

Theo Janssen onthult: 'Ik ging op stap en deed dan niet veel op de training'

3 augustus om 13:44

Theo Janssen maakt er geen geheim van dat hij erg van een drankje hield tijdens zijn voetbalcarrière. De oud-middenvelder doet een boekje open over zijn uitgaansleven als profvoetballer.

"Ik was het type van 's avonds genieten en de volgende dag weer presteren", begint Janssen in een uitgebreid interview met Tubantia. "Mensen denken bij mij altijd dat ik op donderdag, vrijdag, zaterdag in de stad was, maar dat was niet het geval. Ik ging op stap na een wedstrijd, dan ging ik naar de kloten en de volgende dag huppelde ik alles er een beetje uit." 

De voormalig speler van Vitesse, KRC Genk, FC Twente en Ajax geeft ook toe dat hij niet heel actief was na zo’n avond. "Ik deed dan niet zo veel op de training, maar daarna was ik weer fit. Alle trainers hebben dat geaccepteerd omdat ik presteerde."

Hij vervolgt: "Het maakt niet zoveel uit wat je er om heen doet, maar je moet wel leveren. En dat ik heb drie jaar bij Twente gedaan. Ik ben bij Twente tweede, eerste en tweede geworden en heb de beker gewonnen. Dat is toch ongelooflijk?"

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!