'Feyenoord meldt zich bij Wolves voor Spaanse verdediger’

'Feyenoord meldt zich bij Wolverhampton voor Spaanse verdediger'

3 augustus om 12:33

Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op de komst van Hugo Bueno. De 21-jarige linker wingback van Wolverhampton Wanderers zou eerst op huurbasis over moeten komen naar Rotterdam, zo meldt 1908.

Feyenoord wil mogelijk een optie tot koop bedwingen in de huurdeal. De eerste contacten met de speler en zijn management zouden zijn gelegd. Daarom is het nu aan de clubs om tot een akkoord te komen. De Rotterdammers zien in Bueno een linker wingback die ook centraal achterin kan spelen.

Momenteel is Bueno op trainingskamp met zijn club in de Verenigde Staten, terwijl Feyenoord concreet bezig is met zijn komst. De markt voor huurspelers komt normaal gesproken pas later in augustus op gang, dus het kan nog even duren voordat er een akkoord wordt bereikt. Eerder deze zomer werd Bueno ook in verband gebracht met Champions League-deelnemer Celtic.

Bij Wolverhampton Wanderers concurreert Bueno met Rayan Aït-Nouri om de linksbackpositie. Tot nu toe speelde Bueno achtenveertig wedstrijden voor Wolverhampton, waarin hij één doelpunt maakte en één assist gaf.