Füllkrug verlaat training van Dortmund

Dortmund bevestigt: Füllkrug verlaat training en is op weg naar Londen

3 augustus om 10:44
Laatste update: 3 augustus om 10:48

De transfer van Dortmund-spits Niclas Füllkrug lijkt zo goed als rond. De Duitse club bevestigt dat de aanvaller het trainingsveld heeft verlaten en op weg is naar Londen om om zijn medische keuring bij West Ham United te ondergaan.

Afgelopen week bracht Sky Sports al naar buiten dat West Ham concreet was voor Füllkrug. Voor de Duitse EK-held wordt het zijn avontuur in het buitenland.Hoeveel The Hammers gaan betalen voor de 31-jarige spits is nog niet duidelijk. Bij Dortmund heeft hij een contract tot medio 2026. De oud-speler van Werder Bremen maakte het afgelopen seizoen belangrijke goals voor zijn club, maar ook voor zijn thuisland. Op het EK vond de spits het net tegen zowel Schotland als Zwitserland. 

Een andere speler die volgens berichten deze zaterdag de medische keuring bij West Ham zal ondergaan, is Guido Rodríguez. De dertigjarige middenvelder is transfervrij na zijn vertrek bij Real Betis. De nieuwe West Ham-manager, Julen Lopetegui, heeft tijdens zijn tijd bij Sevilla vaak van dichtbij kunnen zien hoe de Argentijns international het spel van de concurrent uitstekend dirigeerde.

West Ham zet flink door op de transfermarkt. Ook de toekomst van Crysencio Summerville lijkt namelijk in Oost-Londen te liggen. De 22-jarige Nederlander komt over van Leeds United en deze transfer zal naar verwachting spoedig door de Premier League-club worden bevestigd.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!