Vitesse heeft cruciale handtekening binnen

Euforie in Arnhem: Vitesse ontvangt cruciale handtekening, club gaat in KKD spelen

2 augustus om 20:53
Laatste update: 2 augustus om 21:05

Vitesse heeft vrijdag officieel bevestiging ontvangen van de Common Group. 'Handtekening is binnen!', melden de Arnhemmers euforisch op de clubsite. De club voldoet nu aan alle eisen van de beroepscommissie en wachten nu alleen nog op officieel bericht vanuit Zeist. 

Vitesse lijkt door het akkoord met de Amerikaanse schuldeiser Coley Parry definitief gered van een ondergang. De definitieve beslissing van de licentiecommissie van de KNVB wordt dit weekend verwacht, maar de Arnhemmers gaan zo goed als zeker deelnemen aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.

"Uit respect voor de club, de supporters, het team, de sponsoren en de stad Arnhem, hoeven we niet te aarzelen over deze handtekening", aldus Parry in een officieel statement. "Omdat ons is verzekerd dat dit het laatste openstaande item is: neem een drankje vanavond. Dit jaar zal er voetbal gespeeld blijven worden in Arnhem."

Een volledig einde aan alle onzekerheid is er nog niet. De KNVB moet nog officieel groen licht geven, maar volgens Vitesse is dat slechts een formaliteit. 'Vitesse heeft zojuist officieel de bevestiging binnen van Common Group. Daarmee voldoet Vitesse aan alle eisen van de beroepscommissie en is het alleen nog wachten op officieel bericht vanuit Zeist. Tot vrijdag, Vitessenaren!', luidt het euforische bericht van de Arnhemmers. 

Vitesse, wiens fans al maandenlang in gigantische spanning leven, doelt daarmee op het thuisduel met Telstar in de eerste speelronde van het nieuwe seizoen in de KKD. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!