'Van den Berg wil graag naar Mainz'

PSV heeft serieuze concurrent in strijd om toptarget: 'Hij wil heel graag terug'

2 augustus om 16:56

PSV moet in de strijd om Sepp van den Berg nog steeds rekening houden met FSV Mainz 05. De Bundesliga-club hoopt de verdediger opnieuw te huren van Liverpool en meent dat Van den Berg dat zelf ook ziet zitten. The Reds hebben nog geen beslissing genomen over de toekomst van de Nederlander.

Van den Berg wordt al weken gelinkt aan een definitieve transfer naar PSV. De Eindhovenaren boden tussen de twaalf en vijftien miljoen euro voor de verdediger, terwijl Liverpool inzet op een bedrag van twintig miljoen euro. Ondertussen aast zijn oude club ook op Van den Berg. De stopper maakte indruk bij Mainz en daarom hoopt de Bundesliga-club hem opnieuw te huren.

"We hopen dat hij blijft en dat zou Sepp ook heel graag willen", aldus sportief directeur Christian Heidel. "We moeten ook respecteren dat Liverpool nog geen beslissing heeft genomen." Mainz hoopt Van den Berg opnieuw te huren van Liverpool. Een definitieve transfer is geen optie. “We gaan geen speler kopen van meer dan twintig miljoen euro. Dat is wat Liverpool wil. Onze club kan dat niet."

Pas na de tour van Liverpool neemt de club een beslissing over Van den Berg. De verdediger maakt de nodige minuten onder Arne Slot in de voorbereiding. Van den Berg heeft nog een contract tot medio 2026 bij The Reds.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!