Feyenoord-trainer Priske ziet PSV als favoriet in strijd om Johan Cruijff Schaal

Priske duwt PSV in favorietenrol: 'Ze hebben enorm veel kwaliteit'

3 augustus om 08:45
Laatste update: 3 augustus om 08:41

Feyenoord-trainer Brian Priske ziet zijn eigen ploeg niet als de favoriet in het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal. Volgens de kersverse oefenmeester van de Rotterdammers heeft de ploeg van Peter Bosz 'enorm veel kwaliteit' en zal Feyenoord zondag op zijn best moeten zijn.

De eerste voorbereiding van Priske bij Feyenoord verliep niet geheel vlekkeloos. Door onder andere nederlagen in de laatste twee oefenduels voor het treffen om de Johan Cruijff Schaal heersen er zorgen in Rotterdam-Zuid. "Als niet alles gaat zoals je het wil, heb je misschien wat meer honger en motivatie om dingen recht te zetten en om te laten zien wat je in huis hebt. Daar staat Feyenoord ook om bekend", zegt Priske daar echter over tegen ESPN.

Ondanks het vertrouwen dat er bij de Deen zelf nog altijd heerst, ziet hij de Rotterdammers niet als de favoriet zondag. "Ik heb het ook tegen de jongens gezegd. PSV is de favoriet. Ze hebben veel kwaliteit, maar we komen om het ze lastig te maken. Als we samenblijven is alles mogelijk", stelt hij.

Feyenoord neemt het zondag om 18.00 uur op tegen PSV. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt gespeeld in het Philips Stadion.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!