PSV zonder Boscagli en Mauro

Bosz bevestigt: PSV mist vaste basisklanten in absolute kraker tegen Feyenoord

2 augustus om 14:56
Laatste update: 2 augustus om 15:11

Olivier Boscagli en Mauro Júnior zijn niet van de partij bij PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. Dat bevestigt Peter Bosz zojuist op de persconferentie in aanloop naar de kraker van zondag. 

In het oefenduel met Valencia vielen zowel Mauro Júnior als Boscagli uit met een blessure. Eerder werd via het Eindhovens Dagblad al bekend dat de Braziliaan er weken uitligt door de blessure die hij opliep in dat oefenduel. Nu blijkt ook Boscagli de kraker tegen Feyenoord te moeten missen. De Monegask is niet op tijd hersteld van de beuk die hij kreeg van Hugo Duro, die het ook aan de stok kreeg met Noa Lang in dat duel. 

"Nee niet iedereen is fit", klinkt het op de persconferentie. "Er zijn twee spelers geblesseerd. Mauro en Olivier Boscagli zijn niet beschikbaar. Luuk de Jong is inderdaad ziek. Hij is naar bed." Het is nog onbekende of De Jong het duel met Feyenoord zal redden. Over de aanwezigheid van Boscagli werd nog getwijfeld, maar daar zet Bosz nu dus een streep door. 

Door de blessures van Boscagli, Mauro en ook Armando Obispo wordt het flink puzzelen voor Bosz tegen Feyenoord. Met Fredrik Oppegard beschikt de trainer van PSV maar over één echte linksback, terwijl er geen linkercentrale verdediger beschikbaar is. Mogelijk wordt Jerdy Schouten teruggeschoven tegen de Rotterdammers. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!