'Impasse in transfer Hancko Feyenoord naar Atlético'

'Feyenoord stelt zich kiezelhard op, Atlético zoekt naar alternatief voor Hancko'

2 augustus om 13:04
Laatste update: 2 augustus om 13:28

Atlético Madrid is op zoek naar alternatieven voor David Hancko. Dat heeft alles te maken met de manier waarop Feyenoord zich opstelt. Er is daardoor een impasse bereikt. Dat meldt het Spaanse Marca

Door de manier waarop Feyenoord zich opstelt inzake de mogelijke transfer van Hancko voelt Atlético zich genoodzaakt om te kijken naar alternatieven. Er is nog altijd een verschil van acht miljoen euro in vraag en aanbod tussen beide clubs en dus is er een impasse bereikt. De Slowaak zei zelf al anderhalve maand geleden 'ja' tegen een transfer naar de Spaanse hoofdstad, maar de clubs lijken er niet uit te komen. 

Feyenoord wil 35 miljoen euro voor de verdediger, die als linksback en links in het centrum uit de voeten kan. Een eerste bod van 25 miljoen euro inclusief bonussen werd al afgewezen door de Rotterdammers. Nu is er nog maar een verschil van acht miljoen euro. Dat gat lijkt volgens Marca momenteel onoverbrugbaar. Atlético kijkt daarom naar alternatieven. Clement Lenglet is een van de namen die rondzingen in Madrid. 

Volgens het Spaanse medium brengt zelfs de druk van Hancko zelf Feyenoord niet op andere gedachten. De Slowaak zou de Rotterdammers duidelijk hebben gemaakt dat hij de 'rood-witte trein niet wil laten passeren'. Toch geeft algemeen directeur Dennis te Kloese niks toe. Hancko heeft nog een contract tot medio 2028 bij Feyenoord, waardoor de Rotterdammers hoog in kunnen zetten. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!