Panathinaikos - Ajax kijken op TV

Waar, wanneer en hoe laat wordt Panathinaikos - Ajax in voorronde EL uitgezonden?

7 augustus om 07:30

Ajax neemt het donderdag 8 augustus op tegen Panathinaikos in de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Europa League. Waar wordt het duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalPrimeur geeft meer informatie.

Onder leiding van Francesco Farioli wist Ajax de eerste twee duels van het seizoen te winnen. In de Johan Cruijff Arena werd er met 1-0 afgerekend met FK Vojvodina en in Servië wonnen de Amsterdammers met 1-3. Daardoor was plaatsing voor de derde voorronde van de Europa League een feit. Daarin is Panathinaikos de tegenstander van Ajax. Mocht Ajax deze ronde overwinnen, dan zijn de Amsterdammers zeker van Europees voetbal. Als Panathinaikos over twee duels de betere ploeg blijkt, moet Ajax nog de play-offs van de Conference League in.

Waar en hoe laat kan je Panathinaikos – Ajax kijken?

De wedstrijd tussen Panathinaikos en Ajax wordt gespeeld in Athene en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Om 19.40 uur begint de voorbeschouwing en om 20.00 uur wordt er afgetrapt. De kabelexploitant heeft dit seizoen de uitzendrechten van alle Europese clubtoernooien, dus de Champions League, de Europa League en de Conference League. Wie een abonnement bij Ziggo heeft kan inschakelen op kanaal 14 om Panathinaikos-Ajax te kijken.

Hoe kan je zonder Ziggo toch Ajax kijken?

Via de website van Ziggo kan er gratis een account worden aangemaakt. Via de Ziggo GO-app kan het duel dan bekeken worden. Benieuwd hoe je zo’n account aanmaakt? Lees dan dit artikel.