50x je inleg bij goal tussen PSV en Feyenoord

PSV en Feyenoord staan klaar: pak 50x je inleg bij een goal in de JCS!

4 augustus om 07:00
Laatste update: 4 augustus om 02:12

ADVERTORIAL - PSV en Feyenoord staan zondag tegenover elkaar in de Johan Cruijff Schaal en daarmee wordt het nieuwe voetbalseizoen na lange tijd eindelijk afgetrapt. Bookmaker Unibet staat klaar met een heerlijke actie voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg wanneer er een doelpunt valt in de strijd om de Johan Cruijff Schaal! 

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd PSV - Feyenoord en zet in op 'Totaal aantal doelpunten: meer dan 0.5'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet! Let op: de welkomstactie is voor spelers van 24 jaar en ouder.

PSV en Feyenoord scoorden bij elkaar opgeteld veertien keer in zeven oefenwedstrijden richting de Johan Cruijff Schaal. De twee ploegen beleefden in het vorige seizoen memorabele wedstrijden. Zo won PSV de Johan Cruijff Schaal door een late treffer van Noa Lang en wist Feyenoord in de KNVB Beker te winnen van de Eindhovenaren.

Zet Luuk de Jong zijn sterke vorm van het afgelopen seizoen voort in het duel met Feyenoord, of laat Santiago Gimenez zien dat hij zijn kunsten niet verleerd is? Speel mee met Unibet en profiteer wanneer er één goal wordt gemaakt!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust