Summerville zonder akkoord tussen clubs al medisch gekeurd

'Summerville medisch gekeurd, maar speler nog niet akkoord met nieuwe club'

1 augustus om 19:37

Crysencio Summerville is donderdag door de medische keuring bij West Ham United gekomen. Echter is het nog helemaal niet zeker dat de club uit Londen ook daadwerkelijk zijn nieuwe bestemming zal worden.

Volgens de Duitse tak van Sky Sport is er op geen enkel vlak nog een compleet akkoord. De entourage van Summerville is nog altijd in gesprek met West Ham over zijn contractduur. Een optie voor vier en voor vijf jaar ligt op dit moment op tafel. Ook zouden Leeds en West Ham er nog niet helemaal uit zijn wat betreft de transfersom. Volgens de laatste berichtgeving gaat het voor nu om een bedrag van iets minder dan dertig miljoen euro.

Voor West Ham zijn het sowieso drukke weken, want de club is op verschillende posities bezig met versterkingen. Zo is er een persoonlijk akkoord bereikt met Aaron Wan-Bissaka van Manchester United. In die deal zullen de clubs nog wel nader tot elkaar moeten komen. Ook is West Ham druk bezig met het binnenhalen van Niclas Füllkrug van Borussia Dortmund. Ook bij die deal zou het nog om de laatste details draaien.