Vermoedelijke opstelling van Go Ahead Eagles

Vermoedelijke XI: Simonis moet puzzelen op Europese D-Day voor Go Ahead Eagles

1 augustus om 09:35
Laatste update: 1 augustus om 12:50

Go Ahead Eagles gaat donderdagavond in Noorwegen proberen om zich ten koste van SK Brann te plaatsen voor de volgende voorronde van de Conference League. Over Enric Llansana kan trainer Paul Simonis niet beschikken, want de Spanjaard in geschorst. VoetbalPrimeur neemt alvast de vermoedelijke opstelling door. 

Go Ahead verloor vorige week niet van Brann (0-0), maar raakte wel Llansana kwijt. De controleur, die in de slotfase centraal achterin speelde, trok vlak voor tijd aan de noodrem. Dat moest hij bekopen met een rode kaart. Het lijkt logisch dat Simons ervoor kiest om Joris Kramer centraal achterin te posteren naast Jamal Amofa. 

Op het middenveld van Go Ahead zal vanwege de afewzigheid van de geschorste Llansana waarschijnlijk een plekje ingeruimd worden voor de van FC Volendam overgekomen Calvin Twigt. De middelste linie zal verder opnieuw bestaan uit Evert Linthorst en Søren Tengstedt. Zomeraanwinst Mathis Suray is er na een liesblessure weer bij, maar een vuurdoop op zo'n belangrijk moment is mogelijk niet verstandig. 

Voorin kan Simons weer beschikken over de Belg Thibo Baeten. Verwacht wordt dat de trainer echter niet zal tornen aan zijn voorhoede, waardoor de pijlsnelle Bobby Adekanye, Victor Edvardsen en Jakob Breum aan de aftrap zullen verschijnen.

De opstelling van Go Ahead: De Lange; Deijl, Amofa, Kramer, James; Twigt, Linthorst, Tengstedt; Adekanye, Edvardsen, Breum

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!