Opstelling Feyenoord voor duel met Monaco bekend

Priske voert veel wijzigingen door in Feyenoord-opstelling na domper bij Benfica

31 juli om 18:35
Laatste update: 31 juli om 18:44

De opstelling waarmee Feyenoord woensdagavond begint tegen AS Monaco, verschilt behoorlijk van het elftal dat eind vorige week hard onderuit ging bij Benfica (5-0). Brian Priske, de trainer van de Rotterdammers, heeft onder meer een basisplaats over voor de talentvolle middenvelder Gjivai Zechiël. 

Bij Feyenoord speelde afgelopen zondag de nodige basisspelers mee. Onder anderen Thomas Beelen, Ramiz Zerrouki, Santiago Gimenez en Igor Paixão. Zij zijn er tegen Monaco niet bij. Daar liggen 'verschillende redenen' aan ten grondslag, meldt Feyenoord op de clubsite. 'Zo is op een deel van de spelers, dat afgelopen zondag nog in actie kwam tegen SL Benfica, maatwerk van toepassing in aanloop naar de eerste officiële wedstrijd van zondag in Eindhoven', aldus de Rotterdammers.

Een aantal andere spelers, zoals Quinten Timber, is nog herstellende van blessures. Wie tegen Monaco wél weer speelt, zijn Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida. Op het middenveld krijgen onder anderen Zechiël en Antoni Milambo een kans van Priske. De voorhoede wordt gevormd door Ondrej Lingr, Ayase Ueda en Luka Ivanusec. Ezequiel Bullaude, die zijn werkvergunning te pakken heeft, begint op de bank. 

Het duel tussen Feyenoord en Monaco begint om 19.30 uur. Het is de laatste testcase voor Priske en co. voordat er komende zondag in het kader van de Johan Cruijff Schaal tegen landskampioen PSV wordt gespeeld. 

De opstelling van Feyenoord: Bijlow; Tsoungui, Geertruida, Plug; Read, Zechiël, Milambo, Pedersen; Lingr, Ueda, Ivanusec

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!

(edited)