Fullkrug dichtbij transfer naar West Ham United

'Zeer bedrijvig West Ham United dicht bij komst van Duitse EK-held'

31 juli om 17:47

Niclas Fullkrug gaat zijn loopbaan zeer waarschijnlijk vervolgen bij West Ham United, aldus Sky Sports. De Engelse club, die ook hard bezig is met de komst van Crysencio Summerville, is bijna rond met Borussia Dortmund

Sky Sports weet dat West Ham en Dortmund momenteel alleen de laatste details over de aanstaande transfer nog moeten bespreken. Er moet ook nog een persoonlijk akkoord worden bereikt tussen de Duitse spits en de Engelse club, maar West Ham zou 'optimistisch' zijn dat dit alles op korte termijn wordt geregeld. 

Hoeveel The Hammers gaan betalen voor de 31-jarige Füllkrug is niet duidelijk. De aanvaller heeft bij Dortmund nog een contract tot medio 2026. Ook West Ham zal de prestaties van Fullkrug het afgelopen seizoen niet zijn ontgaan. De oud-speler van Werder Bremen maakte belangrijke goals voor zijn club, maar ook voor zijn thuisland. Op het EK vond de spits het net tegen zowel Schotland als Zwitserland. 

Mocht West Ham daadwerkelijk in zee gaan met Fullkrug, dan geeft het de al zo bedrijvige transferzomer een passend vervolg. Eerder haalde manager Julen Lopetegui al Max Kilman, Wes Foderingham en Luis Guilherme naar Londen. Daar komen nu dus mogelijk Summerville en Fullkrug bij.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!