PSG en Benfica akkoord over transfer van Neves

'PSG en Benfica akkoord over transfer van 70 miljoen: mogelijk gevolgen voor PSV'

31 juli om 16:50
Laatste update: 1 augustus om 15:14

Benfica en Paris Saint-Germain zijn voor zeventig miljoen euro akkoord over de transfer van João Neves. Dat meldt L’Équipe. Renato Sanches maakt op huurbasis de transfer andersom van PSG naar Benfica.

PSG en Benfica zijn lang in onderhandeling geweest, maar voor de Parijzenaren was dit de moeite dus waard. Als er geen gekke dingen meer gebeuren, tekent Neves een contract voor vijf jaar in de Franse hoofdstad. De zeventig miljoen euro die PSG betaalt voor Neves is inclusief bonussen. Bij de transfer is Sanches ook betrokken. De voormalige Golden Boy wordt tot het eind van dit seizoen verhuurd aan Benfica.

De transfer van Neves naar PSG zou ook goed nieuws kunnen betekenen voor PSV. Jerdy Schouten werd ook genoemd bij de Franse topclub, maar de negentienjarige Portugees speelt op nagenoeg dezelfde positie als de Nederlander. Toch is het niet uitgesloten dat PSG alsnog een bod doet op Schouten, ondanks dat Neves al binnen is. Manchester United was in een eerder stadium ook geïnteresseerd in het Portugese talent.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!