Brann deelt verwachtingen over return met Go Ahead

Brann verwacht heel ander spelbeeld dan in heenduel met Go Ahead: 'Gaat zwaar worden'

31 juli om 16:36

Eirik Horneland, de coach van SK Brann, kijkt reikhalzend uit naar de returnwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De Noren verwachten een open wedstrijd in Bergen, maar de coach denkt wel dat het erg lastig zal worden om te winnen.

Horneland denkt wel dat de kijkers een heel ander spelbeeld zullen zien dan in de heenwedstrijd. "Ik verwacht van beide kanten aanvallender voetbal. Het lag dicht bij elkaar in de heenwedstrijd. We willen er nu vanaf de eerste minuut druk zetten en vanaf het begin agressiever zijn. Ik denk dat beide teams meer in zich hebben dan ze tot nu toe hebben laten zien. Het zal een zware strijd worden, maar we hopen voor eigen publiek te winnen."

Voor Brann en Go Ahead Eagles is het aanstaande donderdag erop of eronder in de return van de voorronde in de Conference League. In Deventer werd de heenwedstrijd 0-0, waardoor de winnaar van het duel in Bergen doorgaat naar de volgende ronde. Mocht Go Ahead winnen van Brann, dan wacht in de volgende ronde een treffen met het IJslandse Valur of het Schotse St. Mirren.