Topaankoop van United en Ten Hag op krukken

Update: 'Domper voor Ten Hag en United, Yoro wekenlang aan de kant'

31 juli om 21:34
Laatste update: 1 augustus om 15:21

Erik ten Hag dreigt voorlopig niet over aankoop Leny Yoro te kunnen beschikken bij Manchester United. De achttienjarige Fransman is gezien op krukken, terwijl hij ook een enkelbrace draagt. 

Manchester United nam Yoro voor liefst 62 miljoen euro over van Lille deze zomer. In zijn tweede optreden tijdens de voorbereiding ging het echter mis. De jonge verdediger raakte geblesseerd in de met 2-1 verloren oefenwedstrijd tegen Arsenal. Nog voor het einde van de eerste helft zocht hij emotioneel de kleedkamer op.

Het voorgevoel van Yoro lijkt uit te komen, aangezien hij zich met een brace om zijn onderbeen en op krukken tussen de rest van de United-selectie begeeft. Hoelang Ten Hag het zonder zijn topaankoop moet stellen, is nog niet duidelijk. 

The Mancunians oefenen tijdens de tournee door de Verenigde Staten nog tegen Real Betis en Liverpool. Op 10 augustus begint het seizoen officieel met de wedstrijd tegen Manchester City om de Community Shield.

Update: Volgens de laatste berichten heeft Yoro een middenvoetsbeentje gebroken. Dat zou betekenen dat Ten Hag de komende drie maanden geen beroep kan doen op zijn miljoenenaanwinst.