'Danjuma blijft bij Villarreal'

'Voormalig target Ajax, PSV én Feyenoord lijkt bij Villarreal te blijven'

31 juli om 06:46

Marcelino García Toral heeft zichzelf deze zomer één uitdaging gesteld: Arnaut Danjuma. Volgens het Spaanse AS hoopt de coach van Villarreal dat de aanvaller onder hem weer de beste versie van zichzelf wordt.

Volgens AS is de kans groot dat Danjuma bij Villarreal blijft door zijn houding op de training. Marcelino is een trainer die van uitdagingen houdt en het herstellen van spelers die zijn weggezakt is een van de dingen die hem het meest motiveert. Tijdens zijn carrière zijn er al veel spelers geweest die onder hem de beste versie van zichzelf hebben teruggevonden en dat doel heeft de oefenmeester nu ook met Danjuma.

Marcelino heeft volgens AS goed gekeken naar de Nederlandse aanvaller. Voor de gehele voorhoede ziet hij de snelheidsduivel als optie. In eerste instantie zocht Villarreal naar een uitweg voor Danjuma, maar de aanbiedingen bleven uit. Door zijn instelling en motivatie lijkt de aanvaller nu te blijven. Bovendien kende Danjuma bij Villarreal de beste jaren uit zijn carrière.

Danjuma kwam in 2021 voor 23,5 miljoen euro over van Bournemouth en kende een succesvol eerste seizoen waarin hij in 34 wedstrijden zestien keer scoorde en vier assists gaf. Hij kroonde zich tot all time topscorer van Villarreal in de Champions League met zes goals. Daarna volgden niet al te succesvolle verhuurperiodes bij Tottenham Hotspur en Everton. Danjuma heeft nog een contract tot medio 2026. Meermaals werd de aanvaller gelinkt aan Feyenoord, PSV en Ajax, maar nooit kwam het tot een overgang.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!