Ramaj en Ajax zien Genoa afvallen

Ramaj en Ajax zien Italiaanse optie wegvallen door deal met Atalanta

30 juli om 20:12

Diant Ramaj lijkt een streep te moeten zetten door een mogelijke transfer naar Genoa. De Italiaanse club informeerde onlangs bij Ajax naar de 22-jarige Duitser, maar gaat nu in zee met een andere doelman. Pierluigi Gollini komt over van Atalanta Bergamo.

Ramaj is zijn basisplaats bij Ajax kwijtgeraakt aan Remko Pasveer. Beide partijen staan daardoor open voor een transfer. Gianluca di Marzio meldde vorig weekend dat Genoa op het vinkentouw zat en zich in de Johan Cruijff Arena had gemeld. Tot verdere toenadering lijkt het evenwel niet te komen. De Serie A-club heeft zich dinsdag versterkt met Gollini, die op huurbasis overkomt van Atalanta. In de deal is ook een optie tot koop opgenomen.

Gollini werd de afgelopen twee seizoenen door La Dea verhuurd aan Napoli, waar hij als reservekeeper fungeerde. De 29-jarige Italiaan was in het verleden ook actief bij Manchester United (jeugd), Aston Villa, Tottenham Hotspur en Fiorentina. In Genua is Gollini de opvolger van Josep Martínez, die naar landskampioen Internazionale vertrok.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!