Ould-Chikh verruilt Volendam voor Braunschweig

'Beste speler vorig KKD-seizoen laat Nederland achter zich voor Duits avontuur'

30 juli om 17:14
Laatste update: 1 augustus om 14:35

De beste speler van het vorige Keuken Kampioen Divisie-seizoen is komend jaar niet meer in Nederland te bewonderen. Volgens Voetbal International wordt Walid Ould-Chikh zo goed als zeker speler van Eintracht Braunschweig.

Ould-Chikh moet enkel nog zijn medische keuring ondergaan en dan tekent hij een driejarig contract in Braunschweig. De 24-jarige aanvallende middenvelder komt over van FC Volendam. Die club verhuurde Ould-Chikh vorig seizoen aan Roda JC. Daar maakte de middenvelder veel indruk en werd hij zelfs uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie.

Voor Ould-Chikh zouden meerdere club uit binnen- en buitenland hebben geïnformeerd, maar de speler van Volendam heeft dus voor Braunschweig gekozen. Zijn contract in het vissersdorp liep nog een jaar door. Er is niets bekend over een eventuele transfersom voor Volendam. Dinsdagavond wacht Ould-Chikh zijn medische keuring en als die testen niets geks opleveren, staat niets een transfer naar Braunschweig nog in de weg.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!