Agent van Osimhen is woedend na ruildeal-geruchten

Woedende agent van Osimhen verwijst deal naar rijk der fabelen: 'Heb wat respect'

30 juli om 15:56

De zaakwaarnemer van Victor Osimhen heeft online woedend uitgehaald naar de geruchten rond zijn pupil. Er zou een spitsenruil tussen Chelsea en Napoli besproken worden, maar volgens de vertegenwoordiger van de Nigeriaan klopt hier helemaal niets van.

Media als The Athletic pakten uit met een mogelijke ruildeal tussen Osimhen van Napoli en Romelu Lukaku van Chelsea. De nieuwe coach van de Italianen, Antonio Conte, zou op een hereniging mikken met de Belgische spits. Osimhen zou dan de omgekeerde weg moeten bewandelen en gehuurd worden aan Chelsea met een optie tot koop. Op dit moment staat er een ontsnappingsclausule van 120 miljoen euro in het contract van de Nigeriaan.

Volgens Roberto Calenda, de zaakwaarnemer van Osimhen, is er echter niets waar van de verhalen. ‘Ik las over fantasierijke berichten Osimhen die hier en daar naar buiten kwamen. Net alsof hij een pakketje is dat snel moet worden bezorgd. Dit pakket is echter de topscorer van de derde Scudetto in de geschiedenis van Napoli. Heb een beetje respect en stop met nepnieuws’, luidt de glasheldere uitleg van Calenda.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!