Stokkers krijgt na nare oogblessure tóch nieuw contract

Go Ahead biedt veerkrachtige spits nieuw contract aan: 'Sterk teruggeknokt'

30 juli om 14:27
Laatste update: 30 juli om 14:32

Go Ahead Eagles heeft het contract van Finn Stokkers tóch verlengd. De spits mocht in eerste instantie vertrekken uit Deventer, maar heeft zich dusdanig teruggeknokt dat de club uit Overijssel hem graag binnenboord houdt. 

Stokkers stond het grootste deel van afgelopen seizoen aan de kant met een vervelende oogblessure. De spits kreeg last van aanhoudende hoofdpijn, waarna hij dubbel begon te zien. Een risicovolle operatie volgde, waarvan Stokkers gelukkig goed herstelde. Sindsdien werkt hij aan zijn comeback als voetballer, mét succes. Go Ahead verlengt de verbintenis van Stokkers daarom met een jaar tot medio 2026.

"Ik ben heel blij met hoe ik opgevangen ben bij Go Ahead Eagles. Het is afgelopen jaar niet altijd makkelijk voor mij geweest, maar ben heel blij hoe de club mij heeft gesteund in de periode dat ik niet beschikbaar was tijdens mijn oogblessure", vertelt Stokkers op de clubsite van Go Ahead. "In Deventer ben ik nog lang niet klaar. Ik geloof erin dat we er weer een mooi seizoen van gaan maken samen met deze nieuwe trainer. Te beginnen donderdag in Noorwegen!"

Technisch directeur Paul Bosvelt hoopt dat Stokkers weer van waarde kan zijn voor de ploeg uit Deventer. "Finn heeft zich na een fysieke terugslag sterk teruggeknokt. Hij heeft daarnaast in deze voorbereiding een goede en fitte indruk achter gelaten."

Go Ahead Eagles speelt donderdag de return van de voorronde van de Conference League tegen SK Brann. Het eerste duel eindigde in 0-0.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!