PEC beloont proefspeler Manu met contract

PEC beloont Manu met contract: 'We volgden hem al een tijdje'

30 juli om 13:48
Laatste update: 30 juli om 13:52

PEC Zwolle heeft een nieuwe buitenspeler aan de selectie toegevoegd. De transfervrije Braydon Manu trainde een week mee in Overijssel en heeft in korte tijd een profcontract afgedwongen. PEC legt hem voor twee seizoenen vast en heeft een optie voor een extra seizoen. 

"Na meervoudig contact met technisch directeur Gerry Hamstra ben ik sinds afgelopen dinsdag in Zwolle. Mijn eerste indruk van de club is uitstekend, waarbij ik me door de warme ontvangst eigenlijk direct thuis heb gevoeld. Op het veld zijn mijn ambities ook duidelijk: zoveel mogelijk waarde hebben, waardoor we met z'n allen een hopelijk heel mooi jaar tegemoet gaan", vertelt Manu op de clubsite van Zwolle. 

Hamstra, sinds eind mei de technisch directeur van Zwolle, volgde Braydon al een tijdje. "Hij heeft met zijn snelheid en diepgang kwaliteiten die we graag toevoegen aan onze selectie. In de afgelopen trainingsweek heeft hij bovendien bevestigd waarom wij hem een interessante speler vinden. We wensen Braydon dit seizoen heel veel succes toe."

Manu werd in Duitsland geboren en begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van St. Pauli. De afgelopen drie seizoenen stond hij onder contract bij Darmstadt 98, dat degradeerde uit de Bundesliga.

Braydon is geen familie van Elvis Manu. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!