Feyenoord verhuurt 't Zand aan Heracles

Heracles heeft beste talent van KKD binnen: 'Wil nu schitteren in de Eredivisie'

30 juli om 09:39
Laatste update: 30 juli om 10:56

Heracles Almelo heeft de komst van Shiloh 't Zand wereldkundig gemaakt. De Heraclieden huren de aanvallende middenvelder voor één seizoen van Feyenoord en hebben geen optie tot koop bedongen.

"Bij de eerste keer dat ik op de club kwam kreeg ik meteen een goede indruk. Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer en hij gaf mij veel vertrouwen", vertelt 't Zand op de clubkanalen van Heracles. "Vorig seizoen werd ik verkozen tot het Beste Talent van de Keuken Kampioen Divisie en ik weet dat mensen daarom nu veel van mij verwachten, maar ik ben er klaar voor. Ik kijk ernaar uit om hier de wedstrijden te spelen en hopelijk te schitteren in de Eredivisie."

Ook Heracles is in de wolken met 't Zand. Technisch directeur Nico-Jan Hoogma: "Vorig seizoen heeft hij zichzelf bij FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie op een goede manier laten zien. Met zijn technisch vermogen kan hij extra creativiteit toevoegen aan ons spel. Daarnaast beschikt hij over scorend vermogen en we zijn blij dat hij hier is."

't Zand doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam vorig jaar op huurbasis uit voor FC Dordrecht. In de Keuken Kampioen Divisie was hij goed voor elf doelpunten en vier assists. De 21-jarige middenvelder gaat in Almelo spelen met rugnummer 10 en sluit dinsdag al aan bij de training. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!