'Omgba verlaat NAC mogelijk alsnog: tweede Belgische kaper op de kust'

'Omgba verlaat NAC mogelijk alsnog: tweede Belgische kaper op de kust'

29 juli om 23:13
Laatste update: 30 juli om 10:41

De transfersoap van Aimé Omga krijgt een nieuw hoofdstuk. NAC Breda lijkt zijn transfer naar KAA Gent te hebben gecanceld, maar een vertrek naar België is nog niet uitgesloten. RSC Anderlecht heeft Omgba namelijk op de korrel, zo meldt Het Nieuwsblad.

Omgba leek lange tijd op weg naar Gent, maar na medische testen kwam er een pobleem aan het licht dat met een operatie wel verholpen kon worden. Gent wilde de transferprijs echter wat drukken, waarop NAC meteen besloot om de onderhandelingen te staken.

De middenvelder aast echter nog steeds op een transfer. Niet naar KAA Gent, maar naar RSC Anderlecht. De Brusselaars toonden afgelopen winter al interesse, maar tot een transfer kwam het toen niet. Het Nieuwsblad geeft echter aan dat paars-wit hem nog steeds op het lijstje heeft staan.

Bij Anderlecht zoekt men al even naar een nieuwe middenvelder en werden onder meer Dennis Praet en Christan Eriksen genoemd. Zij lijken echter niet naar Anderlecht te verhuizen, waardoor Omgba toch een optie blijft.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!