'Arsenal richt pijlen na Calafiori op Duitse vleugelflitser Sané'

'Arsenal richt pijlen na Calafiori op Duitse vleugelflitser van Bayern München'

29 juli om 21:29

Arsenal heeft Leroy Sané in het vizier, zo meldt Sky Sport News. De buitenspeler zou echter gefocust zijn op Bayern München en mogelijk zelfs mikken op een contractverlenging bij Der Rekordmeister.

Sané staat naar verluidt hoog op het verlanglijstje van Mikel Arteta, de trainer van The Gunners die Sané goed kent van hun gezamenlijke tijd bij Manchester City, waar Arteta diende als assistent-trainer van Pep Guardiola. Arteta en Sané zouden een goede band onderhouden en in de zoektocht naar een nieuwe buitenspeler is de naam van de Duitser gevallen.

De vleugelaanvaller denkt echter niet aan een vertrek uit München en zou zijn in 2025 aflopende contract mogelijk zelfs willen verlengen, hoewel de gesprekken hierover nog niet in volle gang zijn. Sané staat sinds 2020 onder contract bij Bayern, na over te zijn gekomen van Manchester City. Eerder kwam de creatieveling ook uit voor Schalke 04.

 

 

🚨🆕 The tendency is that Leroy #Sané will not leave FC Bayern in the summer!

Sané is fully focused on Bayern and on a possible contract extension beyond 2025. But an extension is not in the final stages yet.

⚠️ Therefore, Arsenal is closely monitoring Sané's situation. He’s… pic.twitter.com/MuYaGhFbwe

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) July 29, 2024

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!