Veel interesse voor Tahith Chong van Luton Town

'Volop interesse: Chong kan na Luton-degradatie terugkeren in Premier League'

29 juli om 15:42
Laatste update: 2 augustus om 19:59

Tahith Chong speelt naar alle waarschijnlijkheid niet lang meer voor het gedegradeerde Luton Town. De Nederlandse vleugelaanvaller staat er bij diverse clubs goed op en kan terugkeren naar de Premier League. Dat meldt Sky Sport

Diverse clubs in de Permier League hebben interesse in Chong. De interesse in de Nederlander blijft overigens niet beperkt tot 'slechts' Engeland. Ook teams uit andere competities hebben het jeugdproduct van Feyenoord op de korrel. Om welke clubs het gaat is niet duidelijk. 

Er hebben al gesprekken plaatsgevonden, maar er is nog geen overeenkomst bereikt tussen Luton en een van de geïnteresseerde clubs. Ook de 24-jarige Chong zelf weet nog niet waar hij volgend jaar wil spelen. 

De linkspoot heeft bij Luton nog een contract tot medio 2027. Zijn transferwaarde wordt door Sky Sport ingeschat op ongeveer 10 miljoen pond. Dat is omgerekend een kleine 12 miljoen euro. Howel Chong degradeerde met Luton, kende hij op persoonlijk vlak een redelijk seizoen. De linkspoot speelde 33 competitieduels en maakte daarin vier goals.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!