Bozenik wil én kan naar Hellas Verona

'Voormalig Feyenoord-spits Bozenik vertrekt uit Portugal en kiest voor Serie A'

29 juli om 13:00
Laatste update: 29 juli om 14:07

Robert Bozenik gaat zijn loopbaan mogelijk vervolgen in Italië. De oud-speler van Feyenoord, die onder contract staat bij het Portugese Boavista, wordt volgens de Duitse tak van Sky Sport begeerd door Hellas Verona

Hellas Verona, dat uitkomt in de Serie A, is concreet voor de Bozenik en wil doorzetten om zijn komst op korte termijn te kunnen realiseren. Zelf staat de inmiddels 24-jarige ex-Feyenoorder ook welwillend tegenover een transfer naar Italië. 

De international van Slowakije kon ook naar de MLS, maar toen Austin FC hem een aanbod deed, wees hij die af. Hij hoopt zich binnen afzienbare tijd speler van Verona te kunnen noemen. Hoeveel Gialloblù bereid is om te betalen aan Boavista, is niet duidelijk. Zijn contract bij de Portugese club loopt nog tot de zomer van 2026. 

Waar Bozenik bij Feyenoord nooit door wist te breken (28 wedstrijden, 4 goals), lukte hem dat bij Boavista wel. De aanvaller speelde tot dusver 61 wedstrijden voor de Portugezen. Daarin maakte hij vijftien doelpunten. Deze zomer was hij met Slowakije actief op het EK.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!