Paixão analyseert pijnlijke nederlaag van Feyenoord

Paixão legt vinger op zere plek na Feyenoord-vernedering: 'Waren erg slaperig'

29 juli om 09:34
Laatste update: 29 juli om 10:56

Feyenoord maakte zondagavond allerminst een goede indruk tegen Benfica, maar volgens Igor Paixão is er geen reden tot paniek. De Braziliaan erkent dat de Rotterdammers een mindere dag hadden, maar weet wat er nodig is om tegen AS Monaco weer beter te spelen. 

Feyenoord verloor met 5-0 van Benfica. Vier van die vijf goals vielen in de eerste achttien minuten. "Dit hoort bij voetbal", aldus Paixão na afloop van het duel in Lissabon, opgetekend door Voetbal International

Vooral de eerste 45 minuten waren schrikken, vervolgt de vleugelaanvaller. "In de eerste helft waren we erg slaperig, maar we hebben nieuwe spelers en moeten nog op elkaar ingespeeld raken. We weten dat Benfica een heel sterk team heeft, dus het is aan ons om hard te werken, omdat ons nog veel te wachten staat."

Komende woensdag kan de ploeg van trainer Brian Priske zich revancheren. Dan wordt er gespeeld tegen AS Monaco. Het is de laatste testcase voordat Feyenoord het op zondag 4 augustus opneemt tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Paixão weet wat er moet gebeuren. "We moeten hard werken, bij elkaar blijven en deze nederlaag vergeten. Natuurlijk moeten we wat dingen veranderen, maar de sfeer is goed en we zullen ons best doen tegen PSV."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!