Feyenoord-exit van Stengs 'helemaal niet aan de orde'

Feyenoord-exit 'helemaal niet aan de orde': "Alles moet ook echt helemaal kloppen"

29 juli om 07:52
Laatste update: 30 juli om 17:55

Calvin Stengs verwacht Feyenoord niet op korte termijn te verlaten. Het is geen geheim dat SS Lazio interesse heeft, maar de Italianen hebben tot op heden geen formeel bod uitgebracht.

"Er was wat interesse", bevestigt Stengs aan Voetbal International, "maar er is concreet geen contact opgenomen met Dennis te Kloese (Feyenoord-directeur, red.), dus ik heb daar ook nog niet serieus over na hoeven denken. Het is helemaal niet aan de orde, dus ik ben daar heel open in."

De creatieveling is happy in Rotterdam. "Ik ben heel blij met wat ik hier heb bij een mooie club als Feyenoord. En verder hoef ik er niet mee bezig te zijn, zolang ik niets hoor van mijn zaakwaarnemer en Dennis te Kloese. Alles moet ook echt helemaal kloppen, want ik heb het nu gewoon heel goed en dat besef ik goed."

Stengs keerde een jaar geleden terug naar Nederland en heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn debuutseizoen namens Feyenoord. "Ik maakte de Champions League mee, waarin we mooie wedstrijden speelden, kwam weer bij Oranje in beeld en heb mezelf zien groeien bij Feyenoord. Mijn terugkeer is goed uitgepakt, maar dat is niet zomaar vanzelf gegaan. Daar heb ik hard voor gewerkt."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!