Zender FK Vojvodina - Ajax TV kijken

Waar, wanneer en hoe laat wordt FK Vojvodina - Ajax uitgezonden?

30 juli om 08:00
Laatste update: 30 juli om 08:00

Ajax neemt het donderdag 1 augustus op tegen het Servische FK Vojvodina in de return van de tweede voorronde van de Europa League. Waar wordt het duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalPrimeur geeft meer informatie.

Onder leiding van Francesco Farioli speelt Ajax donderdag alweer zijn tweede duel van het seizoen. In de eigen Johan Cruijff Arena wisten de Amsterdammers niet verder te komen dan een 1-0 overwinning op FK Vojvodina. Die voorsprong moet donderdag worden verdedigd in Servië. Bij een overwinning of gelijkspel is Ajax zeker van plaatsing voor de derde voorronde van de Europa League en in ieder geval Europees voetbal. 

Waar en hoe laat kan je FK Vojvodina - Ajax kijken?

De wedstrijd tussen FK Vojvodina en Ajax wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Om 19.40 uur begint de voorbeschouwing en om 20.00 uur wordt er afgetrapt. De kabelexploitant heeft dit seizoen de uitzendrechten van alle Europese clubtoernooien, dus de Champions League, de Europa League en de Conference League. Wie een abonnement bij Ziggo heeft kan inschakelen op kanaal 14 om Vojvodina-Ajax te kijken.

Hoe kan je zonder Ziggo toch Ajax kijken?

Via de website van Ziggo kan er gratis een account worden aangemaakt. Via de Ziggo GO-app kan het duel dan bekeken worden. Benieuwd hoe je zo’n account aanmaakt? Lees dan dit artikel.