Sky Sport trekt conclusie uit cryptische post van Xavi Simons

Simons zaait twijfel met cryptische post: Sky Sport trekt duidelijke conclusie

28 juli om 11:38
Laatste update: 28 juli om 12:02

Het lijkt er steeds meer op dat Xavi Simons ook komend seizoen in Duitsland speelt. De Oranje-international, hoofdrolspeler in een heuse transfersoap, heeft op Instagram van zich laten horen met een ietwat cryptisch bericht. Sky Sport maakt er uit op dat Simons bij RB Leipzig blijft. 

Simons deelde enkele dagen terug al een post die ruimte bood voor interpretatie en speculatie. Te zien was hoe hij een afbeelding van een 'Uno-omkeerkaart' deelde. Nu heeft hij zijn volgers opnieuw aan het denken gezet. De voormalig PSV'er is momenteel op zomervakantie. In een van zijn laatste stories deelt hij de tekst: 'Not every closed door is locked. Push.'

Ondanks dat het bericht allerminst duidelijk is, zinspeelt Simons volgens Sky Sport hiermee op een terugkeer naar Leipzig. Overigens wijst niet alleen dit bericht van Simons op een langer verblijf bij de Oost-Duitse club. Diverse Duitse media meldden eerder al dat hij graag bij Die Roten Bullen wil blijven, en dat Bayern München inmiddels naast zijn komst heeft gegrepen. 

Waarschijnlijk volgt er in de loop van volgende week duidelijkheid omtrent de toekomst van de aanvaller, die in ieder geval niet door lijkt te willen gaan bij Paris Saint-Germain.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!