Endrick: 'Door Ronaldo verliefd op Real Madrid'

'Cristiano Ronaldo kwam in mijn leven, toen werd ik verliefd op Real Madrid'

28 juli om 09:21
Laatste update: 28 juli om 09:43

Clublegende Cristiano Ronaldo is de grootste inspiratiebron van Endrick. Dat de club uit Spanje aan de haal gaat met het 18-jarig toptalent uit Brazilië is dan ook deels te danken aan de Portugese vedette. 

"Ik ben erg blij dat ik mijn droom kan verwezenlijken en ik dank God, want alleen God weet wat ik heb meegemaakt toen ik klein was. Het is een hele grote verantwoordelijkheid, maar ik ben dankbaar voor wat ik meemaak", sprak Endrick bij zijn presentatie in het Santiago Bernabéu. 

De jongeling van Real Madrid pinkte een traantje weg tijdens zijn toespraak voor de fans van De Koninklijke. "De tranen waren niet gepland, maar ik hou van Real Madrid. Cristiano Ronaldo kwam in mijn leven en als kind werd ik verliefd op Real Madrid. Ik wilde niet huilen, maar het kwam uit mijn ziel. Ik hoop dat we geschiedenis schrijven en dat we veel doelpunten en veel overwinningen kunnen vieren."

Real Madrid neemt Endrick voor 47,5 miljoen euro over van Palmeiras. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot zeventig miljoen euro. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!